Hove 2011


Jeg tror jeg bare lar bildene snakke for seg selv kanskje. Anyhow, jeg og Elise fikk oppleve All Time Low, 30 Seconds To Mars, Linkin Park og Jimmy Eat World. Og herr Gelius da, men jeg datt litt ut, og det var vel egentlig ikke meninga at vi skulle høre på, men vi satt i nærheten, så... ja, stopper den teorien her. 30 Seconds To Mars er noe av det beste jeg har opplevd noen gang. Vi snakker andreplass over alle ting. Green day og Kat Von D kommer på en delt førsteplass.

Siden jeg og Elise er fornuftig ungdom (he he he, yeah right. joda) og jeg skulle på jobb dagen etter, så kjøpte vi pepsi max. Jeg var hjemme 3 (på natta, selvsagt), dusja og sovna 3.30, stod opp 6, og var på jobb fra 6.45 til 16.00. Kan ikke huske sist jeg var så utslitt.


JEG, personlig, er ikke så veldig glad i All Time Low. Ok, jeg hører ikke på dem i det hele tatt og synes egentlig det er et veldig fjortisband. MEN siden den sussebassen jeg er stod jeg der med Elise på min høyre side, og da hadde vi ekstra bra plass til bandet som kom etterpå, og det - det var noe av det lureste vi gjorde på hele Hove.
All Time Low-kar. Vet ikke hva han heter jeg.
Enda en All Time Low-kar jeg ikke vet hva heter.


Jared Leto fra 30 seconds to mars. <3 <3 <3


Jared Leto igjen. <3 <3 God, elsker denne mannen. Han var til og med heitere i virkeligheten enn han er på alle bilder, og det skal effings mye til altså. Just saying. Dessuten har 30 seconds to mars en helt egen greie for bandet sitt. De gjør alt på sin egen måte, og det krever innmari med skills. Tekstene, melodiene, musikkvideoene, stilene, hvordan de oppfører seg, ALT.


30 seconds to mars. <3


Var egentlig ikke meninga å ta bilde av disse hendene,  faktisk.


30 seconds to mars. De hvite folkene baki der som ikke synes så godt var så heldig å komme opp på scenen. Fy fan, så heldige de var. Hadde gjort mye for å bytte plass med dem akkurat da, selv om jeg har en smule sceneskrekk og hadde ikke helt visst hvor jeg skulle gjøre av meg (positivt) om Jared Leto hadde pekt meg ut.

^
Linkin Park. <3


Linkin Park. <3


Linkin Park. <3


Linkin Park. <3


Linkin Park. <3


Elise, awesome reisekompis. Awesome kompis uansett, though.

Takk for en awesome dag, første gang på Hove. Neste år drømmer jeg om å være der hele uka med de beste vennene i verden på en hytte. Drømmer er til for å oppfylles, right? Og hei, om du har sett meg, men ikke sakt hei (eller prøvd og si hei), kan du gjerne si fra. Jeg så visst ikke så mange som jeg hadde trodd og håpa på, men da ble det ikke noen kleine situasjoner heller. Hjerte.

5 kommentarer

Caroline

03.jul.2011 kl.20:58

ææh, hove!! elsket det! og superfine bilder :D

Merete Hegna, Photography

04.jul.2011 kl.02:52

Hove var utrolig kult! Har selv lagt ut et par videoer fra dagen! :D

marie.

10.jul.2011 kl.12:10

//aw, superhyggelig, altså. takk. hoho.

Veronic mike

12.jul.2011 kl.19:04

Fantastisk. Hove var helemax, selvom det regnet litt. /og takk <3 du er fin

johnny jaswe

02.aug.2011 kl.14:13

hove var fantastisk. du burde glede deg til når du har muligheten til å være der hele uka. min første gang i år også.

Skriv en ny kommentar

hits