Paradise
Det er kanskje litt farlig å ha Lykke Li som bakgrunnsbilde. Får lyst til å pierce ørene mine langs hele randen. Tragus har jeg også alltid hatt lyst på. Ny tatovering har jeg hatt lyst på siden jeg tok min første i oktober. Det er snart et halvt år siden. Tiden flyr av sted som om den aldri noen gang har vært her.

Jeg tror livet handler litt om å gjøre det en liker best, henge med de en liker best og kanskje gjøre ting en ikke liker i blant også, så det balanserer seg litt. Du vil kanskje kalle meg egoist, men jeg vil heller si sorry, dette funker ikke mer, om jeg har "venner" jeg ikke trives med. Da vil jeg heller være lykkelig med ekte venner, og ikke venner jeg går rundt og irriterer meg over. Jeg tror det er viktig å koble litt av innimellom. For mye skole og for mye jobb og for mye kjas og mas kan fort gjøre at du ikke vet om det er tirsdag eller lørdag.

Jeg er generelt superfornøyd med livet mitt for tiden. Ja, klart jeg er drittlei av skole og alt mas om dette, men jeg tror livet er hva man gjør det til med det en har selv. Ingen kan være noen andre. Du blir bare en bedre versjon av deg selv. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg skriver dette eller om det er noen som leser det i det hele tatt. God påske.

2 kommentarer

Werothehero

04.04.2012 kl.14:35

Hei du, helt enig! Jeg har ikke tatt intiativet til å få venner i klassen iår. Det gjør meg ingenting, for jeg vet at når året er over så er de også borte. Derfor holder jeg bare til de to jeg liker best i klassen som får meg til å le og som har fantastisk stilsans. Man trenger ikke å være venner med hele verden. Det kan heller være et smil, og hei og hadet.

Andreo.

16.04.2012 kl.13:47

Werothehero: Jeg er så enig. Helt fullstendig enig.

Skriv en ny kommentar

hits